Ferry de Wit

Functie: Trainer | Coach | Adviseur
Motto: ‘Relax, nothing is under control’

Contact: ferry@curamenssana.nl

Ferry wordt vaak omschreven als zeer toegankelijk, analytisch sterk en mensgericht. Hij hecht waarde aan resultaten maar nooit ten koste van de gezondheid en het welzijn van mensen. Dát staat voor hem centraal. Voor hij met Cura MensSana startte is hij een aantal jaren actief geweest in het bedrijfsleven en heeft hij veel ervaring opgedaan in coaching en advies. Hij heeft zijn Bachelor in Arbeid- en Organisatiepsychologie en zijn Master in Bedrijfskunde gehaald op de Universiteit Twente. Op zijn 16e kwam hij reeds in aanraking met meditatie en mindfulness en dit heeft hem sindsdien nooit meer losgelaten.

Lees meer
Rosanne Jipping

Functie: Psycholoog | Trainer | Coach
Motto: ‘Try not to become a man of success, rather become a man of value’

Rosanne Jipping is een 27-jarige psycholoog, die vanuit haar expertise en enthousiasme een bijdrage levert aan het aanbod van Cura MensSana. Als psycholoog heeft ze inzicht in allerlei verschillende problemen waar mensen in hun leven tegenaan kunnen lopen. Ze heeft kennis van en ervaring met bewezen methodieken en technieken, zoals bijvoorbeeld Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance & Commitment Therapy en Mindfulness. Door vrienden en collega’s wordt ze gekenmerkt door haar passie, haar persoonlijke aanpak en haar Hollandse nuchterheid.

Lees meer
Ernee Bos

Functie: Eigenaar Cura MensSana | Psycholoog NIP
Motto: ‘Waarom moeilijk doen, als het samen kan’

Contact: contact@curamenssana.nl

Nadat Ernee in 2007 psychologenpraktijk DOPPA zorg heeft opgericht is zij in 2014 gestart met Cura MensSana. Haar visie is om zoveel mogelijk mensen, particulieren en professionals, te bereiken en vooruit te helpen middels inzichten, bewustwording, concrete handvatten en stimulans.

Lees meer