Advies voor organisaties

We leven in een zeer vluchtige en veranderlijke wereld, er komt steeds meer informatie op ons af en we moeten ook nog eens langer doorwerken. De druk op mensen neemt toe, zonder dat er altijd een goede uitklaatklep voorhanden is. Niet voor niets is Psychosociale Arbeidsbelasting of werkstress beroepsziekte nummer 1. Op dit moment kampen 1 miljoen werkende Nederlanders met negatieve werkstress en de verwachting is dat dit cijfer de komende jaren zal blijven groeien. Als gevolg hiervan pleit de overheid om werkstress te verminderen voor duurzame inzetbaarheid. Maar hoe zorgt je voor een duurzaam inzetbaar personeelsbestand?

Onze werkwijze om werkstress te verminderen

Cura MensSana combineert wetenschappelijk bewezen psychologische kennis met jarenlange ervaring om voor organisaties de sparringspartner te zijn voor de mentale fitheid en psychologische flexibiliteit van hun personeel.

 

Onze advisering onderscheid zich door:

  • Adviseurs die allemaal een psychologische studie hebben afgerond
  • Methodes die gestoeld zijn op recente wetenschappelijke inzichten
  • Praktische toepasbaarheid

Praktische informatie
Een adviestraject start met een intakegesprek waarbij het vraagstuk, de cultuur en de sociale context wordt opgehelderd. Van hieruit wordt een traject op maat ontwikkeld afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk en het beschikbare budget.

Duur sessie: 45 min.
Investering: €112,50 excl. btw per sessie